Win: 2×2 Tickets Voor Distant In Bibelot (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Distant Win

Dat 2023 het jaar van Distant is dat kunnen we onderhand wel zeggen, deze deathcore band van eigen bodem heeft met hun nieuwe album “Heritage” één van de hardste albums van het jaar in de pocket. Op dit album is onder andere de unieke samenwerkingstrack “Argent Justice” te vinden, waarop maar liefst 16 gastzangers uit diverse grote deathcore bands te horen is. Voor de titeltrack “Heritage” wisten ze Lorna Shore’s Will Ramos te strikken, die ook nog even langskwam voor de dik uitverkochte album release party in Rotterdam! Gelukkig hebben we in mei nog een kans, tijdens hun uitgebreide tour door Europa doet de band namelijk ook Bibelot in Dordrecht (NL) aan en wij mogen 2×2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 15 april bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Distant – Bibelot, Dordrecht

Distant - Tour 2023
Deel dit artikel
Laat een reactie achter