Like Moths To Flames Brengt “Predestination Paradox” Uit

Geschreven door Stefan
Like Moths To Flames

De Amerikaanse metalcore band Like Moths To Flames heeft een stream uitgebracht voor de nieuwe track “Predestination Paradox”. Dit is het eerste nieuwe werk van de band sinds ze in januari afscheid namen van bassist en mede-oprichter Aaron Evans, die na beschuldigingen van misbruik via sms-berichten en andere zaken de band is uitgezet. Een opvolger is nog niet bekendgemaakt.

“I think there are a lot of things that we all commit to, where we know how it will end. This song is meant to portray the experience of learning that almost everything has an inevitable expiration date. We never know how much time we are offered or how much time is left, yet we still immerse ourselves in these deep relationships.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter