Line-Up Voor Graspop Metal Meeting Compleet

Geschreven door Stefan
Graspop Metal Meeting

Met de toevoeging van een aantal nieuwe namen, waaronder één headliner, is de line-up voor Graspop Metal Meeting 2023 compleet. Er ontbrak nog een headliner voor vrijdag 16 juni, die plek is nu ingevuld door Machine Head voor een exclusieve Europese festivalshow.

Naar deze toevoeging is ook zanger Helmut Lotti toegevoegd aan de line-up met zijn nieuwe project voor “Hellmut Lotti Goes Metal”. Ook Eclipse, Pro-Pain, Rage Against the Machine gitarist Tom Morello en Schizophrenia zijn toegevoegd. Er is één verschuiving in de line-up, Elegant Weapons zal op zondag spelen in plaats van donderdag.

De poster is klaar en ziet er als volgt uit:

Inmiddels zijn er geen accommodaties meer beschikbaar voor het festival Alle VIP Deck tickets voor donderdag 15 juni en alle festivaltickets voor zaterdag 17 juni zijn uitverkocht. Normale tickets voor donderdag, vrijdag en zondag zijn beschikbaar via Ticketmaster.be.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter