Beast In Black, Finntrol, Imminence En Meer Naar The Rock Circus

Geschreven door Stefan
The Rock Circus

Op 3, 4 en 5 november 2023 komt The Rock Circus, een nieuw heavy muziek indoorfestival, naar de Brabanthallen in Den Bosch (NL) en de organisatie heeft vandaag 9 nieuwe namen bekendgemaakt. Nieuw toegevoegd aan de line-up zijn: Beast In Black, Finntroll, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside, Ramkot, As Everything Unfolds, Present Danger en Bizkit Park.

De line-up tot nu toe ziet er als volgt uit:

Vrijdag: Up The Irons, Presents Danger, Bizkit Park
Zaterdag: Powerwolf, Avatar, Beast In Black, Cradle of Filth, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside
Zondag: Electric Callboy, Epica, Finntroll, Ramkot, As Everything Unfolds

Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag. In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus een provinciale talentenjacht. De winnaars van de tien deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival.

Naast een divers muzikaal aanbod biedt het festival een bijzondere manier van overnachten. Zo is er een indoor glamping in de Brabanthallen, boothotel en caravan- en camperveld.

Dargkaarten voor het festival kosten €66,60 (inclusief servicekosten) en weekendkaarten (vrij, za, zo gaan weg voor €99,90 (inclusief servicekosten). Tickets kopen kan via Ticketmaster.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter