Left To Suffer Brengt “Disappoint Me” Video Uit, Maakt Releasedatum Nieuw Album “Feral” Bekend

Geschreven door Stefan
Left To Suffer

De Amerikaanse metalcore/deathcore band Left To Suffer heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “Disappoint Me” en 12 mei gemarkeerd als releasedatum voor hun aankomende album “Feral”.

Over het aankomende album zegt de band het volgende:

Feral‘ is the culmination of everything that Left To Suffer as a whole has wanted to create since our inception. The visceral aggression is an overall theme throughout this record, and we have never been more proud of a grouping of music thus far in our journey. We all feel like we have strayed away from the norm at some point in our lives and become something that we can’t recognize, thus the birth of ‘Feral‘.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

  1. Feral
  2. Artificial Anatomy” (feat. Kim Dracula)
  3. Primitive Urge” (feat. Joe Badolato)
  4. Break The Fever
  5. Recluse
  6. Illusion of Sleep
  7. Disappoint Me
  8. Consistent Suffering

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter