Kublai Khan TX Deelt “Theory Of Mind” Video

Geschreven door Stefan
Kublai Khan TX

De Amerikaanse hardcore/metalcore band Kublai Khan TX heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe single “Theory Of Mind”, welke is geproduceerd en gemixt door Randy Leboeuf. De video is geregisseerd door Jack Rudder.

De band zegt het volgende over de track:

“Theory of Mind’ is a weapons test of testicular fortitude. Once again displaying Kublai Khan TX’s iron tight grip on groove and simplicity.  Constructed and calibrated to feed our fanbase while peacocking loud enough to dominate new listeners.”

Kublai Khan TX is momenteel op tour met Counterparts, Paleface Swiss en Dying Wish en staat op vrijdag 28 april in Dynamo in Eindhoven (NL) en op zaterdag 29 april in Muziekcentrum Trix in Antwerpen (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter