Predatory Void Deelt Video Voor Nieuwe Single “Funerary Vision”

Geschreven door Stefan
predatory void

De Vlaamse black metal band Predatory Void heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe, 10 minuten durende, single “Funerary Vision”. Deze track is afkomstig van hun recent uitgekomen debuutalbum “Seven Keys to the Discomfort of Being” dat op 21 april werd uitgebracht via Century Media Records.

The last and final gift…
This stunning video for our fourth and final single Funerary Vision was created by our immeasurably talented friend Dehn Sora (well-known for his musical endavours as Treha Sektori, Throane and Ovtrenoir) Funerary Visio is the longest track finalizing the agony, despair and melancholy that we all feel throughout our mortal voyage and neverending discomfort. Enjoy the ride ❤️‍🔥

De band live zien kan op de volgende data:

29-04-2023 – Leffinge (BE) – De Zwerver
02-05-2023 – Brussel (BE) – Les Nuits Botanique
10-05-2023 – Gent (BE) – De Vooruit
06-07-2023 – Groningen (NL) – Vera
11-08-2023 – Kortrijk (BE) – Alcatraz Festival

Deel dit artikel
Laat een reactie achter