Tsjechisch Festival Fajtfest Komt Naar Nederland

Geschreven door Stefan
Fajtfest

Het Tsjechisch festival Fajtfest, waar dit jaar onder andere The Ghost Inside, Chelsea Grin en Attila staan, komt voor een speciale editie naar Neushoorn in Leeuwarden (NL) met de Nederlandse death metal band Pestilence als headliner.

Iedere zomer boven op een skiheuvel in de prachtige Moravische Hooglanden vindt een bijzondere transformatie plaats. Fajtfest, een iconisch metal/ -core festival in Tsjechië, transformeert de idyllische omgeving in een werkelijk kneiterhard walhalla. Naar aanleiding van een initiatief in 2022 startte ‘ons’ Fryslân een bijzondere uitwisseling met het festival. Op zaterdag 11 november komt Fajtfest met een eerste Friese editie van het festival naar Neushoorn met een hele strakke line-up uit beide landen!

Het programma bestaat verder uit de moderne metalband Stellaris (CZ), metalcore band Marina (CZ), metal/hardcore band Boneripper, symphonic black metal band Misanthropia (NL), thrash metal band Bladecrusher, alternative nu-metal band Head2Down (SK), cross-over hardcore band Bloodsucker (NL) en twee acts die in een later stadium bekend worden gemaakt.

Het festival vindt dus plaats op 11 november, tickets kosten 19,50 euro en zijn hier te koop.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter