Rammstein Gaat Speciale “Du Hast” 7″ Uitbrengen

Geschreven door Stefan
Rammstein

De Duitse industrial metal band Rammstein gaat een nieuwe 7″ van hun kenmerkende track “Du Hast” uitbrengen. Het nummer is afkomstig van het platina-gecertificeerde tweede album “Sehnsucht” uit 1997 en zal de nieuw uitgebrachte 2023 editie van “Spiel Mit Mir” als b-kant hebben. De mix zal ook te vinden zijn op een nieuwe jubileumeditie van “Sehnsucht” die de band op de agenda heeft staan voor 9 juni. Deze nieuwe 7″ komt uit op 17 mei en pre-orders zijn hier verkrijgbaar.

Rammstein live zien kan tijdens de Europe Stadium Tour 2023 waarmee ze op 6 en 7 juli in het Stadspark in Groningen (NL) staan en op 3, 4 en 5 augustus in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter