Marilyn Manson Teast Zijn Muzikale Comeback

Geschreven door Stefan
Marilyn Manson

De Amerikaanse zanger Marilyn Manson lijkt van plan te zijn om in de nabije toekomst terug te keren met nieuwe muziek. Hij deelde twee foto’s op zijn social media met de melding dat hij iets wil laten horen. Zijn carrière kwam tot stilstand nadat in 2021 tientallen beschuldigingen van aanranding en wangedrag opdoken nadat zijn ex-verloofde Evan Rachel Wood zich publiekelijk tegen hem uitsprak.

Manson zelf heeft de aantijgingen betwist, waarvan er verschillende zijn uitgelopen op rechtszaken van zijn aanklagers. De juridische procedure heeft sindsdien verschillende wendingen genomen. Hoewel sommige gevallen zijn opgelost, lopen er nog een aantal. Door deze beschuldigen werd hij gedropt door zijn label en manager en de laatste muziek van hem stamt, afgezien van een samenwerking met Kanye West, alweer uit 2020.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter