Win: 2×2 Tickets Voor Mod Sun In Dynamo (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

Derek Smith, beter bekent als Mod Sun, begon zijn muzikale carrière als drummer in punk rock bands Four Letter Lie en Scary Kids Scaring Kids. Tegenwoordig gooit hij het over een andere boeg en is deze creatieve duizendpoot rapper, singer-songwriter, dichter, en kunstenaar. Mod Sun, wat een acroniem is voor “Movement On Dreams Stand Under None” en zijn levensfilosofie symboliseert, heeft al verschillende albums uitgebracht en heeft samengewerkt met artiesten zoals Machine Gun Kelly, Travis Barker en natuurlijk Avril Lavigne. Zijn energieke liveshow neemt hij in juni mee naar Eindhoven en wij mogen 2×2 kaarten weggegeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 26 mei bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Mod Sun – Dynamo, Eindhoven

Deel dit artikel
Laat een reactie achter