Win: 2×2 Combi + Camping Tickets Voor Jera On Air (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Jera On Air 2023

Op 22, 23 en 24 juni is het weer tijd voor hét fijnste punk, hardcore en metalcore feest van het jaar: Jera On Air! Ook dit jaar staat de line-up weer vol met zwaar toffe namen, met headliners Parkway Drive, Rancid en Flogging Molly zit het sowieso al goed, maar daar bovenop kun je ook genieten van bands als The Ghost Inside (voor het eerst terug in Nederland!), het machtige Lorna Shore, Fever 333 met nieuwe line-up en natuurlijk, je kan er niet meer omheen, Sleep Token! Dit is slechts een handjevol voorbeelden, check de poster en ontdek meer van jouw favorieten! Wij mogen 2×2 combi tickets inclusief camping voor het festival weggeven, dus mocht je nog steeds geen kaarten hebben grijp dan nu je kans!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 7 juni bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Jera On Air

Jera On Air
Deel dit artikel
Laat een reactie achter