Sylosis Kondigt Nieuw Studioalbum “A Sign Of Things To Come” Aan

Geschreven door Stefan
Sylosis

Nadat Sylosis frontman Josh Middleton eerder deze week besloot om Architects te verlaten als hun gitarist, heeft de Britse extreme metalband Sylosis hun nieuwe studioalbum “A Sign Of Things To Come” aangekondigd. Dit nieuwe album zal op 8 september uitkomen via Nuclear Blast Records en een video voor de single “Poison For The Lost” is nu te bekijken.

De coverart en tracklist voor het album zien er als volgt uit:

  1. “Deadwood”
  2. “A Sign Of Things To Come”
  3. “Pariahs”
  4. “Poison For The Lost”
  5. “Descent”
  6. “Absent”
  7. “Eye For An Eye”
  8. “Judas”
  9. “Thorns”
  10. “A Godless Throne”

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar en Sylosis live zien kan tijdens hun tour met Malevolence waarmee ze op 15 november in Zappa in Antwerpen (BE) staan en op 12 december in Poppodium 013 in Tilburg (NL).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter