Slipknot Gaat Verder Zonder Craig Jones

Geschreven door Stefan
Slipknot

Update: De post is inmiddels weer verwijderd, dus het is onzeker wat er nu echt gaat gebeuren.

Origineel bericht: De Amerikaanse nu-metal band Slipknot heeft via social media laten weten dat ze verder gaan zonder Craig Jones. Jones was herkenbaar aan zijn puntige “Pinhead” masker en was vrijwel de gehele looptijd van de band een vaste waarde in Slipknot, hij startte in 1996 als gitarist.

Slipknot is momenteel op tour door Europa en speelde vandaag op NovaRock. Of daar iets gebeurd is, is niet bekendgemaakt. De band staat onder andere nog gepland voor Graspop Metal Meeting.

Afgezien van oprichter en percussionist Shawn “Clown” Crahan, was Jones het op een na langstlopende lid van Slipknot, net iets langer dan gitarist Mick Thompson, die ook in 1996 toetrad en Jones’ positie op gitaar verving, zodat Jones kon overstappen naar sampling en keyboards.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter