Incendiary Zanger Breekt Arm Tijdens Optreden

Geschreven door Stefan
Incendiary

Tijdens een optreden van de Amerikaanse hardcore band Incendiary in concertzaal 1720 in Los Angeles heeft zanger Brendan Garrone zijn arm gebroken tijdens het vierde nummer van de set. Hij heeft de show afgemaakt en beelden van het incident zijn gedeeld op Twitter.

In een inmiddels verwijderde post van de zanger gaat hij in op het incident:

LA, last night I broke my arm during our 4th song. Thanks to everyone for still going off but also respecting my space so we could finish the set. Extremely frustrating situation but we are grateful for you all.

– BG

Het moment waarop Brendan zijn arm brak is te bekijken in deze post, uiteraard niet geschikt voor gevoelige kijkers:

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter