Thy Art Is Murder Brengt “Keres” Video Uit

Geschreven door Stefan
Thy Art Is Murder - Keres

De Australische deathcore band Thy Art Is Murder heeft een video uitgebracht voor de gloednieuwe single “Keres”, afkomstig van het aankomende, zesde studioalbum “Godlike” dat op 15 september uitkomt via Human Warfare.

Gitarist Andy Marsh zegt het volgende over de track:

It’s not often we have this level of excitement to present a new single to the world. Keres is a metal anthem filled with grinding verses and stomping choruses, stripping down some of the complexity that may have gotten in the way of previous attempts to deliver a song of this magnitude. The Keres was an evil sprite in ancient Greek mythology that would feed on the dead and encourage conflict, but could not participate in acts of violence. We think this behavior is as relevant in the arena of blood thirsty news and politics as it was on those ancient battlefields.

Een eerste voorproefje van het album was al te horen in de vorm van “Join Me In Armageddon” dat 2 maanden geleden uitkwam. Pre-Orders voor “Godlike” zijn hier verkrijgbaar.

Thy Art Is Murder live zien kan tijdens hun tour met  WhitechapelFit For An Autopsy en Spite, waarmee ze onder andere in Poppodium 013 in Tilburg (NL), Zappa in Antwerpen (BE) en Melkweg in Amsterdam (NL) staan.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter