TesseracT Kondigt Nieuw Album “War Of Being” Aan

Geschreven door Stefan
Tesseract

De Britse progressive metal band TesseracT heeft “War Of Being” aangekondigd, het eerste nieuwe album van de band in vijf jaar tijd. Met deze aankondiging hebben ze ook een video uitgebracht voor de titeltrack. Het nieuwe album zal verschijnen op 15 september via Kscope.

Bassist Amos Williams zegt het volgende over het album:

War Of Being has been all-encompassing for us since late 2019. After I returned home from filming P O R T A L S, I found myself in such a deeply introspective headspace. The scale of work and reward from that project kind of set this up to be inevitable. We simply had to try and see how far we could take a concept album with TesseracT.

Within these songs the band has given life to the themes and ideas that are personified within the characters of The Strangeland story. It’s certainly been a catharsis and a way for me to explore the internal dissonance.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

  1. Natural Disaster
  2. Echoes
  3. The Grey
  4. Legion
  5. Tender
  6. War Of Being
  7. Sirens
  8. Burden
  9. Sacrifice

Pre-Orders zijn hier te vinden.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter