Of Mice & Men Kondigt Nieuw Album “Tether” Aan Met Eerste Single “Warpaint”

Geschreven door Stefan
Of Mice & Men

De Amerikaanse metalcore band Of Mice & Men heeft de details van hun aankomende studioalbum “Tether” bekendgemaakt de eerste single “Warpaint” uitgebracht. De band hield zelf toezicht op de productie van het album en zanger Aaron Pauley nam het mixen en masteren voor zijn rekening, terwijl drummer Valentino Arteaga toezicht hield op het artwork.

Pauley zegt het volgende over de track en het album:

We’re excited to share ‘Warpaint‘ as the first single. We feel like it bridges the gap between the OM&M you’ve heard and known, and what’s to come. ‘Warpaint‘ is a heavy and anthemic song about resilience, and rallying the courage to face your fears head on.

With this one, we weren’t really focused on how it sounded as much as we focused on how it felt. And that’s a weird thing to do when all you’re working with is sound. But that was really the goal. And we walked away from making it, feeling like we’ve accomplished that.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

  1. Integration
  2. Warpaint
  3. Shiver
  4. Eternal Pessimist
  5. Into The Sun
  6. Enraptured
  7. Castaway
  8. Tether
  9. Indigo
  10. Zephyros

Pre-Orders zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter