Win: 2 Tickets Voor Being As An Ocean In Tivoli Pandora (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

De invloedrijke Amerikaanse post-hardcore band Being As An Ocean staat bekend om hun eerlijke teksten en emotionele muziek. Wat Being As An Ocean onderscheidt van andere bands in het genre is hun vermogen om emotionele rauwheid en eerlijkheid over te brengen in hun muziek. Hun nummers verkennen vaak persoonlijke thema’s zoals zelfontdekking, innerlijke strijd, verlies en hoop. De teksten zijn poëtisch en diepzinnig en de vocals gaan van krachtige screams tot clean zang en spoken word. Albums zoals “Dear G-d” en “How We Both Wondrously Perish” hebben hun positie in de post-hardcore scene versterkt en hun reputatie als betekenisvolle muzikanten gevestigd. Op 2 september komen ze samen met Of Virtue en Senna naar TivoliVredenburg in Utrecht (NL) en wij mogen 2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 22 augustus bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Being As An Ocean – TivoliVredenburg, Utrecht

Deel dit artikel
Laat een reactie achter