TesseracT Deelt “The Grey” Video

Geschreven door Stefan
Tesseract

De Britse progressive metal band TesseracT heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “The Grey”, afkomstig van hun aankomende album én soundtrack van hun eigen game “War Of Being”. Het nieuwe album komt uit op 15 september, de game, een VR sci-fi adventure, is al uit sinds 11 augustus.

TesseracT’s new single ‘The Grey’ is out now alongside an official visualiser which uses scenes from the ‘War Of Being’ VR & Desktop game.

Thank you to everyone who played through the VR/Desktop experience, explored The Strangeland for themselves and heard the song before anyone else. It’s been a huge undertaking from the development team and they’ll have more news about the future of the game very soon!

I’ve been living life in monochrome.
– Շђє รςгเ๒є

De band live zien kan onder andere op 26 januari in Trix in Antwerpen (BE) en op 18 februari 2024 in TivoliVredenburg in Utrecht (NL).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter