Death Dealer Union Deelt “The Integument” Video

Geschreven door Stefan
Death Dealer Union

De Amerikaanse gothic metal band Death Dealer Union, waarvan Elena “Lena Scissorhands” Cataraga van Infected Rain de frontvrouw is, heeft een video uitgebracht voor “The Integument”, de tweede single van hun debuutalbum “Initiation” dat op 22 september uitkomt via Napalm Records.

De band zegt het volgende over de track:

We are proud to present to the world and our fans ‘The Integument‘! A mix of old-school thrash, power and modern metal, ‘The Integument‘ delivers an upbeat vibe with a positive message. Thanks to the amazing Cherry Bombs and Alicia Taylor for lending their unmatched talents to our visual spectacle!

Eerder bracht de band al de tracks “The Vow Of Silence” en “Beneath The Surface” uit. Pre-Orders voor het album zijn hier te vinden.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter