Sugar Spine Kondigt Eerste Live Show Aan, Brengt Titeltrack “Emerald” Uit

Geschreven door Casper
Sugar Spine

De Australisch-Nederlandse metallic hardcore band Sugar Spine heeft de titeltrack “Emerald” van hun nieuwe album uitgebracht en hun allereerste live show ooit aangekondigd. De band is opgericht tijdens de lockdown door zanger Josh Muncke in Sydney en is nu gebaseerd in Nederland. Ze brengen op 3 november hun eerste album uit maar de band heeft ondertussen al een behoorlijk aantal single’s en een EP uitgebracht. “Emerald” laat een frisse Australische wind waaien door Nederland die lijkt op de muziek van Stick To Your Guns en Knocked Loose.

De eerste live show en tevens albumrelease show staat gepland op 24 november in Musicon in Den Haag (NL) met support van Torn From Oblivion, Braces en Reaching As We Fall.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter