Win: 2 Tickets Voor Heart Of A Coward In De Helling (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

De Britse metalcore band Heart Of A Coward komt op 22 september met een gloednieuw album genaamd “This Place Only Brings Death” waarin ze de progressive invloeden wat achterwege laten maar zich meer focussen op metalcore. De band is echter niet vies van wat experimenteren en staat bekend om hun zware deathcore type riffs, technische precisie met djent invloeden en krachtige vocals, die al sinds 2018 uit de strot van Kaan Tasan komen. Een week na de release van het album komen ze samen met de Deense metalcore band Ghost Iris en de Britse melodic metalcode band TheCityIsOurs naar De Helling in Utrecht (NL) en wij mogen 2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 20 september bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Heart Of A Coward – De Helling, Utrecht

Deel dit artikel
Laat een reactie achter