BRACES Brengt Nieuwe Single “Godless” Uit, Verzorgt Voorprogramma Deez Nuts

Geschreven door Casper
BRACES

De nieuwe hardcore/deathcore band BRACES uit Tilburg heeft hun nieuwe single “Godless” uitgebracht. Dit Brabantse kwartet voor fans van bands als Knocked Loose en Emmure is nog maar kort bezig maar heeft met singles als “Blissful Misery” en “Eyes Of The Serpent” al een aardige fanbase opgebouwd.

De band is pas in 2022 opgericht door vocalist Tom Schoone en drummer Jeffrey Rolink maar toch kunnen we wel zeggen dat ondanks het korte bestaan ze de Nederlandse core-deur al aardig ingebeukt hebben. De band werd aangevuld door Rutger Peeters en Bas van Kampen (Changing Tides) en speelde laatst hun debuut show in Cul de Sac in Tilburg samen met Torn From Oblivion.

The father of judgement will never repent. As long as we believe peace will never exist.

De single Godless gaat over dat (in onze visie) religie meer kapot maakt dan het goed doet. Denk aan eindeloze oorlogen om geloof etc. Daarom zouden we liever leven in een goddeloze wereld.

Naast het nieuws over de single en videoclip “Godless” komt ook de mooie aankondiging dat de band op 15 oktober de show van de Australische hardcore band Deez Nuts mag openen in Bibelot in Dordrecht. De band is 24 november ook te checken in Musicon Den Haag bij de album release van Sugar Spine. In september gaat de band de studio in voor de opnames van een gloednieuwe EP met gloednieuw materiaal. Wij kunnen niet wachten!

Deel dit artikel
Laat een reactie achter