Rammstein’s Till Lindemann Deelt Video Voor “Zunge”

Geschreven door Stefan
Till Lindemann

Rammstein zanger Till Lindemann heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “Zunge”. De video is geregisseerd door Anna Kott en volgens een disclaimer die voorafgaand aan de video zijn er geen VFX of speciale effecten gebruikt bij de productie van de video. Niet voor gevoelige kijkers dus.

“Zunge” is ook de titel van een nieuw soloalbum dat op 3 november uitkomt. Pre-Orders daarvoor zijn hier verkrijgbaar. Zijn nieuwe single en clip komen vlak na de stopzetting van het onderzoek naar seksueel wangedrag van de zanger. Verschillende vrouwen beweerden dat hij ze gedrogeerd en misbruikt had, maar volgens het onderzoek waren er te weinig bewijzen om die beschuldigingen hard te maken.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter