Win: 2 Tickets Voor Deez Nuts In Bibelot (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Win - Deez Nuts

De Australische hardcore-punk band Deez Nuts is al jaren een begrip in de scene en voor diegenen die ooit al eens een concert van de band hebben meegemaakt weten dat deze mannen houden van een feestje, “Drunk Till Death” is niet voor niets het motto van de band! Het gezicht van de band is JJ Peters, die voorheen drummer was bij I Killed The Prom Queen en op de eerste twee (van drie) albums te horen is. Met Deez Nuts heeft hij alweer 6 studioalbums op zijn naam staan, waarvan de meest recente, “You Got Me Fucked Up”, in 2019 uitkwam. Op 15 oktober staat de band in Bibelot in Dordrecht en support op deze avond komt van de nieuwe hardcore/deathcore band BRACES uit Tilburg, die in 2022 zijn opgericht maar inmiddels al hoge ogen gooien met de releases van hun eerste tracks. Wij hebben 2 tickets om weg te geven, check hieronder hoe je kans maakt!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 5 oktober bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Deez Nuts – Bibelot, Dordrecht

Deel dit artikel
Laat een reactie achter