Win: 2×2 Tickets Voor Annisokay In Hall Of Fame (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Annisokay

De Duitse metalcore band Annisokay timmert al sinds 2007 aan de weg en heeft onlangs hun gloednieuwe EP “Abyss Pt I” uitgebracht via Arising Empire die gaat over de complexiteit van de mensheid en hoe mensen elkaar en de wereld zien. Het gaat over verder kijken dan het oppervlakkige en de intrinsieke waarde erkennen die elke persoon heeft. Dit alles verwoord doormiddel van clean vocals en agressieve screams, bijgestaan door zware gitaarriffs en knallende drums. Ze verwerken daarnaast ook elementen van metal, electro en post-hardcore in hun muziek, wat live optimaal tot zijn recht komt. Om de release van hun nieuwe werk te vieren gaat de band op tour door Europa en neemt daarvoor de Noorse metalcore band Fixation en de alternatieve rock/hardcore band To Kill Achilles mee. Op vrijdag 27 oktober sluiten ze de tour af in een uitverkochte Hall Of Fame in Tilburg, maar wij mogen nog 2×2 tickets weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 16 oktober bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Annisokay – Hall Of Fame, Tilburg

Deel dit artikel
Laat een reactie achter