Pandora’s Key Kondigt Debuutalbum “Yet I Remain” Aan

Geschreven door Stefan
Pandora's Key

De Nederlandse melodic metal band Pandora’s Key heeft hun debuutalbum “Yet I Remain” aangekondigd. Het album komt uit op 27 januari 2024 en op diezelfde datum geeft de band een albumrelease show in Mezz in Breda (NL) met Myth of Origin en At First in het voorprogramma.

After years of change, blood, sweat and tears Pandora’s Key are more than proud to present the artwork of our debut album “Yet I Remain”! After being in the works for a long time, we will be releasing it worldwide January 27th 2024.

Yet I Remain has become an album filled with myths and legends, all accompanied by enchanting melodies and catchy guitar riffs.

De tracklist is nog niet bekendgemaakt, maar de coverart, gemaakt door Darkgrove, ziet er als volgt uit:

Kaarten voor de releaseshow zijn hier te koop en alvast inkomen kan met de in 2017 uitgebrachte EP “Prometheus’ Promise”.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter