Year Of The Knife Brengt “Your Control” Uit

Geschreven door Stefan
Year Of The Knife

De Amerikaanse metallic hardcore band Year Of The Knife heeft een stream uitgebracht voor “Your Control”, de derde single van hun aankomende album “No Love Lost” dat op 27 oktober uitkomt. Deze track is de eerste die de band naar buiten brengt sinds zangeres Madi Watkins uit het ziekenhuis is ontslagen. Watkins lag daar lange tijd nadat ze bij een ongeluk met de bus van de band talloze botbreuken en hersentrauma heeft opgelopen.

Naast het ondergaan van meerdere operaties voor de verwondingen die ze heeft opgelopen, ondergaat ze maandenlange fysiotherapie, cognitieve therapie en logopedie. Hoewel ze ontslagen is, lijkt het erop dat ze nog een lange weg naar herstel voor zich heeft.

Vanwege het ongeval heeft Pure Noise Records ervoor gekozen om alle opbrengsten uit de verkoop van het aanstaande album te doneren aan het herstelfonds van de band.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter