Slipknot Stopt Samenwerking Met Jay Weinberg (Update)

Geschreven door Johanna
Jay Weinberg

Slipknot heeft op hun Instagram laten weten dat de samenwerking met Jay Weinberg is beëindigd. Lees hieronder het volledige statement.

We would like to thank Jay Weinberg for his dedication and passion over the past ten years. No one can ever replace Joey Jordison‘s original sound, style or energy, but Jay honored Joey‘s parts and contributed to the last three albums and we, the band, and the fans appreciate it. But as ever, Slipknot is intent on evolving. The band has decided to make a creative decision, and to part ways with Jay. We wish Jay all the best and are very excited for what the future holds.

Jay Weinberg is het derde lid dat in korte tijd uit de band is gezet en volgt na Chris Fehn in 2018 en Craig Jones eerder dit jaar. Weinberg wat sinds 2014 bij Slipknot en zijn laatste show was afgelopen vrijdag, 3 november. tijdens Hell & Heaven Metal Fest in Toluca, Mexico.

Update: Slipknot heeft de post met de aankondiging inmiddels weer verwijderd, maar the internet never forgets:

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter