Enterprise Earth Brengt “The Reapers Servant” Uit Met Spite’s Darius Tehrani

Geschreven door Stefan
Enterprise Earth

De Amerikaanse deathcore band Enterprise Earth heeft samen met Spite zanger Darius Tehrani de nieuwe track “The Reapers Servant” uitgebracht, afkomstig van het aankomende album “Death: An Anthology” dat op 2 februari 2024 uitkomt via MNRK Heavy.

Over deze nieuwe track zegt de band het volgende:

‘Reaper’s’ is definitely for the real metalheads out there. Overall, I’d say this is the most aggressive and straight-to-the-point track on [Death: An Anthology] as it comes out of the gate breathing fire and does not let up until it’s over. We were elated to have Darius on the track as he absolutely nailed the vibe for his part. His unmistakable voice and energy really sent the whole track to a new level of confidence and power.

Vorige maand bracht de band ook een nieuwe track uit, namelijk “King Of Ruination” met Ben Duerr van Shadow Of Intent.

Pre-Orders voor het nieuwe album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter