17 Nieuwe Bands Erbij Voor Alcatraz 2024

Geschreven door Stefan

De organisatie van Alcatraz Open Air heeft 17 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de editie van 2024, waaronder Whitechapel, The Ocean en Malevolence.

Andere toevoegingen zijn Aborted, Emmure, After The Burial, Unto Others, ProPain, Mental Cruelty, Uada, Cobra The Impaler, Carach Angren, The Lucifer Principle, Cut-Throat Los Angeles, Mantah en 1000 Mods.

Eerder werden al Architects, Amon Amarth, Opeth, Clutch, Cradle Of Filth, Hatebreed, Satyricon, Mayhem, Paradise Lost, Exodus, Watain, Dark Tranquality, Jinjer, Spiritbox, Korpiklaani, Dokken, Fuerschwanz, Marduk, Lord Of The Lost, Life Of Agony, Armored Saint, Madball, The Night Flight Orchestra, Eclipse, Orden Ogan, Finntroll, Septicflesh, Orange Goblin, Soil, Benediction, Brant Bjorn Trio, Truck Fighters, Raven, Terrorizer, Misery Index, Heathen, Green Lung, Legion Of The Damned, Massacre, Monkey 3, Cro-Mags, Bodysnatcher, Crippled Black Phoenix, Fen, The Casualties, Exumer, Skeletal Remains Left To Die, Audrey Horne, Thronehammer, Europe, Epica, Saxon, Testament, Channel Zero, Beast In Black, Cyclone, Massive Wagons, Sadus, Cirith Ungol en Eternal Champion bekendgemaakt.

Combi tickets voor het festival zijn al te koop en kosten 209 euro per stuk. Voor VIP tickets betaal je 399 euro. Het festival vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus 2024 op De Lange Munte in Kortrijk (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter