Bring Me The Horizon En Avenged Sevenfold Naar Graspop Metal Meeting

Geschreven door Lisa
Graspop Metal Meeting 2024

De Britse alternative metal band Bring Me The Horizon en de Amerikaanse metal/rock band Avenged Sevenfold zijn bevestigde als headliners voor de zaterdag van Graspop Metal Meeting 2024.

So far our headliner tally for #GMM24 stood at three with Tool, Five Finger Death Punch and Judas Priest. Now we are adding another two titans to the 2024 line-up with Bring Me the Horizon and Avenged Sevenfold. On Saturday, Bring Me the Horizon will close out proceedings on the South Stage whereas Avenged Sevenfold will do the same on the North Stage.

Bring Me The Horizon stond 10 jaar geleden voor het laatst op Graspop, in 2014 dus, en Avenged Sevenfold was in 2018 nog van de partij.

De 27e editie van Graspop vindt plaats van 20 t/m 23 juni en de kaartverkoop start op zaterdag 25 november om 10:00 uur.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter