Northlane Brengt Video Uit Voor Nieuwe Single “Dante”

Geschreven door Stefan
Northlane

De Australische progressive metalcore band Northlane heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe single “Dante”, wat één van de nummers is die ze hebben opgenomen met producer Will Putney, bekend van onder andere Fit For An Autopsy, Better Lovers en END.

Het was in eerste instantie de bedoeling dat het door gitarist Jon Deiley geschreven nummer als danstrack uitgebracht zou worden, maar niet door Northlane. Samen met zanger Marcus Bridge is er echter toch tekst bij geschreven, waar ze het volgende over zeggen:

Dante‘ is a song about losing someone close to us. As we try to process our grief, we are constantly asking ourselves questions, memories clouded with reminders of our loved one’s pain, wondering if there’s anything we could have done.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter