Changing Tides Streamt Nieuwe Track “A Price To Pay”

Geschreven door Megan
Changing Tides
© Edwin Smits

De Brabantse metalcore / deathcore band Changing Tides heeft een nieuwe single genaamd “A Price To Pay” uitgebracht, inclusief een lyric video. Het nummer dient als krachtig commentaar op de lelijkste facetten van oorlog. De combinatie van botverpletterende breakdowns, agressieve gitaren en krachtige vocalen maken dit misschien wel de bruutste track die de band tot nu toe heeft uitgebracht.

De band zegt het volgende over het nieuwe nummer:

De onderliggende teksten schetsen tegelijkertijd een beeld van vraatzuchtige machthebbers die ervoor zorgen dat levens gereduceerd worden tot getallen. Het weerspiegelt de harde realiteit waarin geld de waarde van het menselijk bestaan overschaduwt.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter