SWIMorDROWN Brengt Nieuwe Single “Trapped” Uit Met Video

Geschreven door Megan
SWIMorDROWN

De Heerenveense hardcore band SWIMorDROWN heeft zojuist een nieuwe track uitgebracht genaamd “Trapped” en uiteraard kon een toffe video niet ontbreken. De single is uitgebracht via WTF Records en momenteel via alle streamingdiensten te beluisteren.

Zanger Jan de Groot zegt het volgende over de nieuwe track:

This song is my way of expressing things I struggle to say. The demons from the past and present haunt me regularly, but I want to break free from them. The artwork —a skull with demons behind bars and a chain around the mouth — mirrors my relentless pursuit of liberation from this agony.

Daarnaast wordt de track gereleased op een limited edition oranje 7″ vinyl op 13 december 2023 samen met het nummer “Hvman Scvm”. Het gaat om een gelimiteerde oplage van slechts 300 stuks, dus wees er snel bij! De vinyl zal hier te bestellen zijn.

De release van deze EP wordt gevierd met een drietal shows. De band speelt op 15 december in Cafe Bluff, Heerlen (NL), 16 december in Kirikou et le President, Brussel (BE) en op 17 december in Cafe de Skoffel, Heerenveen (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter