Win: Tickets Voor Stick To Your Guns In TivoliVredenburg (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

“Diamond”, het vierde studioalbum van de Amerikaanse hardcore punk band Stick To Your Guns bestaat 10 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden! De band speelt tijdens deze speciale Europese tour het memorabele album in zijn geheel, “D(I am)ond”, “Against Them All”, “We Still Believe”, “Empty Heads” en noem het maar op, alle deze knallers komen voorbij! Daarnaast pakt de band ook nog eens uit met een super dikke package bestaande uit Get The Shot, End It en Koyo, dus reken maar op een mooie avond! De show in TivoliVredenburg is volgende week al, maar wij mogen nog 2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

De winnaar wordt op 1 december bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Stick To Your Guns – TivoliVredenburg, Utrecht

Deel dit artikel
Laat een reactie achter