Vainstream Voegt Onder Andere Parkway Drive En Dropkick Murphys Toe

Geschreven door Stefan

De organisatie van Vainstream Rockfest, dat jaarlijks plaatsvindt in het Duitse Münster, heeft naast Parkway Drive en Dropkick Murphys nog ruim 30 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up.

De complete lijst met nieuwe namen is: Parkway Drive, The Interrupters, Sondaschule, Fit For A King, Erra, Adam Angst, Bane, Dying Fetus, Comeback Kid, Alpha Wolf, The Rumjacks, The Iron Roses, Brand Of Sacrifice, Incendiary, Make Them Suffer, Zulu, Gel, Guilt Trip, Mandelkokainschnaps, Still Talk, Dropkick Murphys, Silverstein, Atreyu, Counterparts, Betontod, Rogers, Nasty, Boston Manor, Stomper 98, Skinny Lister, Hot Mulligan, Blackout Problems, Scowl, Better Lovers, Grade 2, Dying Wish en Calva Louise.

Zij voegen zich bij de al eerder bekendgemaakte bands Against The Current, Bury Tomorrow, Feine Sahne Fischfilet, The Gaslight Anthem, Ice Nine Kills, Lionheart, Neaera, Neck Deep, Thy Art Is Murder, Wargasm en ZSK.

Het festival zal plaatsvinden op 28 en 29 juni op het terrein Am Hawerkamp in Münster. Early-Bird tickets zijn te koop via deze website en kosten 139,90 euro.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter