Stick To Your Guns – TivoliVredenburg, Utrecht

Geschreven door Megan
Stick To Your Guns © Megan Keijzer

Stick To Your Guns vierde het 10-jarige jubileum van hun album “Diamond” in TivoliVredenburg, Utrecht. Samen met Get The Shot, End It en Koyo brachten ze een avond vol energie, passie en nostalgie. Koyo warmde het publiek op met hun eigenzinnige muziekmix, terwijl End It een rauwe hardcore performance neerzette vol humor. Get The Shot hield het momentum vast met intense punk- en hardcoreklanken, waarbij de moshpits groeiden en de stagedivers voorbij vlogen. Het langverwachte moment kwam toen Stick To Your Guns het podium betrad en de set opende met “Diamond”. Een explosie van emoties die het publiek meenam op een reis door de tijd. Het visuele spektakel, samen met de krachtige uitvoering, maakte het concert een gedenkwaardige viering van het album en bevestigde de blijvende impact ervan op de band en hun toegewijde fanbase.

Foto’s van Stick To Your Guns, Get The Shot, End It en Koyo.
4 december 2023 – TivoliVredenburg, Utrecht (NL)

© Megan Keijzer

Deel dit artikel
Laat een reactie achter