Korn, Spiritbox En Meer Nieuwe Namen Voor Reload Festival 2024

Geschreven door Stefan
Reload Festival

Er zijn meer namen toegevoegd voor de Reload Festival editie van 2024, met Korn als nieuwe headliner. Daarnaast zijn ook Blind Guardian, Millencolin, Spiritbox, Dragonforce, Zeal & Ardor, Whitechapel, Emilbulls, Madball, Emmure, Any Given Day, After The Burial, Mushroomhead, Walls Of Jericho, Dead Poet Society, Green Lung, Bokassa, Heavysaurus, The Gems, Vukovi, Thrown, The Butcher Sissters, Gutalax en Iron Walrus toegevoegd.

Eerder werden al Amon Amarth, Behemoth, Hatebreed, Motionless In White, Clutch, Lionheart, Paradise Lost, Knorkator, Emilbulls, Naera, The Black Dahlia Murder, Soil, Walls Of Jericho, Fiddler’s Green, Paleface Swiss, Cro-Mags en Future Palace.

Het festival vindt plaats op 15, 16 en 17 augustus 2024 in Sulingen, wat ongeveer 300 kilometer vanaf Utrecht ligt. Tickets voor het festival zijn hier te koop.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter