Win: Tickets Voor Cabal In Patronaat (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

Cabal, de veelbelovende deathcore band uit Denemarken, heeft inmiddels drie studioalbums op hun naam staan, waarvan de laatste, “Magno Interitus“, stamt uit 2022. Dat jaar stonden ze nog klein op de poster van de Impericon Never Say Die! Tour, maar inmiddels is het andere koek en trekt de band voor een eigen headline tour door Europa! Tijdens “The Great Decay European Tour” nemen ze een heel dik voorprogramma mee, bestaande uit Viscera, Vexed en Lifesick! Het geweld start op 12 januari in Hannover en eindigt op 26 januari in hun eigen Kopenhagen. Tussendoor komen ze gelukkig nog wel even voor een exclusieve Nederlandse show naar de Patronaat in Haarlem en… wij mogen 2×2 tickets weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

De winnaar wordt op 9 januari bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Cabal – Patronaat, Haarlem

Deel dit artikel
Laat een reactie achter