Bring Me The Horizon Deelt Nieuwe Track “Kool-Aid”

Geschreven door Stefan
Bring Me The Horizon

De Britse alternative metal band Bring Me The Horizon heeft een nieuwe track genaamd “Kool-Aid” uitgebracht, het eerste nieuwe materiaal van de band sinds ze in december 2023 afscheid namen van toetsenist Jordan Fish.

Het afscheid van Fish zou invloed kunnen hebben op de zwaardere sound van dit nieuwe materiaal, aangezien hij sinds hij zich in 2012 bij de band aansloot grote invloed zou hebben op de sound van de band, dat inzette op het in 2013 uitgekomen album “Sempiternal”.

Het nieuwe album van de band, “Post Human: NeX GEn”, zou vorig jaar op 15 september uitkomen, maar werd uitgesteld vanwege “onvoorziene omstandigheden”. De band gaf ook aan dat ze het album niet konden afleveren zoals ze voor ogen hadden en er meer tijd nodig was om het af te ronden.

De band live zien kan op zaterdag 22 juni, dan staan ze namelijk als headliner op Graspop Metal Meeting.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter