Knocked Loose – Patronaat, Haarlem

Geschreven door Megan
Knocked Loose © Megan Keijzer

Op 16 februari zorgden Headbussa, Deadheaven en Knocked Loose voor een explosieve avond in Patronaat, Haarlem. Headbussa trapte de avond af met een rauwe energie, waarbij hun ongepolijste sound het publiek direct bij de strot greep. Deadheaven bracht een duistere atmosfeer met hun zware klanken, waardoor de zaal in een trance werd gehuld. Het hoogtepunt van de avond kwam met het optreden van Knocked Loose, die met hun brute hardcore de moshpits tot leven brachten. De energie in Patronaat was voelbaar, terwijl de bands het publiek meenamen op een intensieve muzikale reis. Het was een avond doordrenkt van agressie, passie en onvervalste hardcore, die nog lang in de oren van de aanwezigen zal nagalmen.

Foto’s van Knocked Loose, Deadheaven en Headbussa.
16 februari 2024 – Patronaat, Haarlem (NL)

© Megan Keijzer

Deel dit artikel
Laat een reactie achter