Amon Amarth Deelt Video Voor “The Great Heathen Army”

Geschreven door Stefan
Amon Amarth

De Zweedse viking metal band Amon Amarth heeft een video voor de titeltrack van hun aankomende, twaalfde studioalbum “The Great Heathen Army” online gezet. De video is geregisseerd door Pavel Trebukhin en opgenomen in Riga, Letland. Het nieuwe album verschijnt op vrijdag 5 augustus 2022 via Metal Blade Records en pre-orders zijn hier verkrijgbaar.

De band heeft het volgende te zeggen over het nieuwe album:

The armada of the Great Heathen Army is at sea on the way to raid, but before we land at distant shores on August 5th we have a new single and video for you to feast on. This is the title track from the new album with a video we shot with the talented Pavel Trebukhin in Riga, Latvia. Who will you choose to fight with? The Vikings or the Saxons? Choose well and the Gods will decide your fate.

De band gaat binnenkort op co-headliner tour door Europa met Machine Head en hun landgenoten van The Halo Effect. Op zondag 2 oktober staan ze in AFAS Live in Amsterdam (NL) en op vrijdag 21 oktober in Forest National in Brussel (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter