Fallujah Brengt Lyricvideo Uit Voor “Embrace Oblivion”

Geschreven door Stefan
Fallujah
© Stephanie Cabral Photography

De Amerikaanse technical death metal band Fallujah heeft een lyricvideo uitgebracht voor hun nieuwe track “Embrace Oblivion”, waarop ook Katie Thompson van Chiasma te horen is. Ze verzorgt ook de gast vocals op het nummer dat er direct op volgt, “Into The Eventide“, op Fallujah’s vijfde studioalbum “Empyrean“. Dit nieuwe album komt op 9 september uit via Nuclear Blast.

Embrace Oblivion” is about accepting change on a personal level, and trusting in your ability to adapt and grow from events that may seem destructive in the short-term. Sometimes we need to break down our own established structures in order to build something better in their place.

Kyle Schafer – Fallujah (Zang)

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter