Netflix Deelt Trailer Voor “Clusterf**k: Woodstock ’99” Documentaire

Geschreven door Stefan
Clusterf**k: Woodstock '99

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Woodstock documentaire “Clusterf**k: Woodstock ’99”, een festival dat een viering van vrede, liefde en muziek zou moeten worden eindigde in een reeks vernielingen, branden en rellen. Gebruikmakend van zeldzame insiderbeelden en ooggetuigeninterviews van festivalmedewerkers, artiesten (zoals bijvoorbeeld Korn’s Jonathan Davis) en andere aanwezigen, gaat deze docuserie achter de schermen om uit te zoeken wat deze drie dagen van totale chaos aanwakkerde.

Op het festival speelde onder andere Metallica, Korn, Rage Against The Machine, Megadeth en Sevendust, waarbij de optredens nog relatief rustig verliepen. Bij de latere optredens van Limp Bizkit en afsluiter Red Hot Chili Peppers schijnt het pas echt mis te zijn gegaan.

De documentaire komt uit op 3 augustus en is dan te bekijken via deze link.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter