The Devil Wears Prada Deelt Video Voor Nieuwe Single “Time”

Geschreven door Johanna
the devil wears prada band

De Amerikaanse metalcore band The Devil Wears Prada heeft een video uitgebracht van hun nieuwe nummer “Time”. De single is afkomstig van hun aankomende album “Color Decay” , dat zal worden uitgebracht op 16 september via Solid State Records.

De band heeft het volgende te vertellen over deze nieuwe single:

Not to be too obvious, but this song is about how we are all victims to the passing of time. It can feel so fast or too slow, but it is never on our side. That sentiment mixed with one of the heaviest riffs on the record and an industrial, almost-EDM format make it a standout.

Pre-orders voor het album zijn verkrijgbaar via deze link. Bekijk ook hun eerder uitgebrachte song “Salt” hier.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter