Eerste Namen Wacken Open Air 2023 Bekendgemaakt

Geschreven door Stefan
Wacken Open Air

Na een uiterst succesvolle 31e editie van Wacken Open Air, met maar liefst 83.400 bezoekers, heeft de organisatie de eerste bands en het thema voor 2023 bekendgemaakt. W:O:A 2023 duurt volgend jaar officieel vier dagen, van 2 t/m 5 augustus. Waar dit jaar nog een extra ticket voor nodig was (voor Wacken Wednesday) zit deze dag volgend jaar bij elke ticket inbegrepen. De eerste namen die zijn bevestigd zijn Iron Maiden, Megadeth, Dropkick Murphys, Wardruna, Beartooth, Ensiferum, Pentagram, Jinjer, Nervosa, Deicide, Burning Witches, en Two Steps From Hell. De eerste poster ziet er als volgt uit:

In 2023 loopt er weer een thema door het hele festival heen: Vikingen en hun cultuur. Dit komt tot uiting in de algehele uitstraling van het festival, maar ook in optredens en extra content op het hele festivalterrein.

Tickets voor Wacken Open Air 2023 gaan op zondag 7 augustus om 20.00 uur in de verkoop via metaltix.com. Fast-Tickets worden verkocht met een exclusief speciaal shirt, maar zijn beperkt tot 10.000 stuks. Zodra deze op zijn, gaan de reguliere hardcopy tickets in de verkoop. Pre-sale details zijn te vinden op metaltix.com en, vanaf zondag, op wacken.com.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter