Becoming The Archetype Deelt Visualizer Voor “The Calling”

Geschreven door Stefan
Becoming The Archetype

De Amerikaanse metal band Becoming The Archetype heeft een visualizer uitgebracht voor de nieuwe track “The Calling”, afkomstig van het aankomende album “Children Of The Great Extinction” dat op 26 augustus uitkomt via Solid State Records.

The Calling‘ holds a special place in my heart. It was one of the first songs I began writing riffs for a couple years ago when we were in the early stages of writing songs for this new album. As I was putting it together, it almost felt like I was channeling the old-school BtA spirit. I mean, that original ‘Terminate Damnation‘ energy.

Seth Hecox – Becoming The Archetype (Zang/Gitaar)

Eerder bracht de band ook video’s uit voor “The Remnant” en “The Lost Colony”. Pre-Orders voor het nieuwe album zijn hier te vinden.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter