Aviana Deelt Video Voor “Paradox” Met Marcus Vik Van Invent Animate

Geschreven door Stefan
Aviana

De Zweedse metalcore band Aviana heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “Paradox” met gastvocals van Marcus Vik van Invent Animate. Aviana is sinds 2020 een solo-project van Joel Holmqvist nadat 3 van de 4 leden de band verlieten. De nieuwe track zal te vinden zijn op het aankomende album “»Corporation«” dat op 16 september uitkomt via Arising Empire.

Being in a state where you’re trapped in self-medication is hard to get out of. It feels like there’s nothing else that can help you besides the substances you abuse. Being drawn to like-minded people who keep dragging you down the rabbit hole.

I wrote this song to lift that subject and help others that have experienced the same thing. Once you are in that spiral that keeps going down and feels like a bad dream. It feels like a paradox.

Joel Holmqvist – Aviana (Zang)

Aviana live zien kan tijdens hun tour met Our Hollow Our Home, waarmee ze op vrijdag 21 oktober in JH Kaddish in Schoten (BE) staan en op zondag 23 oktober in Willem Twee in Den Bosch (NL).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter